Kalkun i grønt med gulerods-linsemos
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : |
|
|
Gulerods-linsemos:
Alle ingredienser kommes i en gryde med vand på så det lige dækker. Kog til linserne er møre og hold øje med at det ikke koger tørt! Blend mosen sammen med olien og smag til. Kalkun i grønt: Skær kalkunbrystet i små stykker og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg i et par minutter inden kødet tilsættes. Når kødet har taget farve tilsættes spinatbladene og der steges ganske kort, til de kun lige er faldet sammen. Smag til med salt og peber. Tips: Tips: Linsemosen kan laves med andre grøntsager - f.eks. pastinak, selleri, jordskok eller en blanding. Der kan også kommes friskhakkede urter i tilsidst. |
|
Opskriften er vist 4899 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne