Karry suppe 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg, æble og karry. Kom bouillon ved og lad det koge op. Skær kødet i passende stykker og kom det i suppen. Lad det småkoge i ca. 15 min. Tilsæt fløde/kokosmælk og smag til. Lige inden servering kommes porre og peberfrugt i, så de er sprøde.
|
|
Opskriften er vist 5888 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne