Fransk kødgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Sweet Lioness Indsendt : |
|
|
Dup oksekødet tørt. Brun det i en gryde med margarine. Krydr med salt og peber. Tilsæt bouillonterning, løg, hvidlød, timian, vin og vand. Kog det op og lad det småkoge under låg i 40 min.
Steg bacon, selleri og champignon 2-3 min. Læg det i gryden og kog yderligere 10-15 min, eller til kødet er mørt. Jævn sovsen Kog pasta efter anvisning på pakken. Lad den dryppe godt af i et dørslag. Vend pastaen med kødet og server. |
|
Opskriften er vist 4289 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne