Fransk kødgryde

Fransk kødgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sweet Lioness

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.afpudset oksekød i store terninger
100 g.kalkunbacon i små terninger
0.5 spsk.margarine
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 smulrede kalvebouillonterninger
2 groft hakket løg
2 fedhakkede hvidløg
1 tsk.timian
0.5 dl.rødvin
6 dl.vand
500 g.champignoner
2 stilkbladselleri i skiver
 majzena
125 g.frisk pasta
 
Opskrift:
Dup oksekødet tørt. Brun det i en gryde med margarine. Krydr med salt og peber. Tilsæt bouillonterning, løg, hvidlød, timian, vin og vand. Kog det op og lad det småkoge under låg i 40 min.
Steg bacon, selleri og champignon 2-3 min. Læg det i gryden og kog yderligere 10-15 min, eller til kødet er mørt.
Jævn sovsen
Kog pasta efter anvisning på pakken. Lad den dryppe godt af i et dørslag. Vend pastaen med kødet og server.





karakterer:
Opskriften er vist 4288 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu