Mint-chokolader
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : ChokoladeC Indsendt : Red : |
|
|
Flormelis, æggehvider og pebermynteessens blandes sammen, til konsistensen er blød. Husk at smage til, du kan putte mere eller mindre essens.
Sæt den på køl i et stykke tid. Rul massen ud og stik dem ud efter hvad du syntes. Massen kan godt hænge fast i bordet(meget endda) men prøv så godt du kan. Det kan godt tage lidt tid. Til sidst overtrækkes de i mørk chokolade. Du kan sagtens pynte dem med krymmel eller hvad du har lyst, men ikke for meget. |
|
Opskriften er vist 2460 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne