Hjemmebagte boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Line Marie Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og gær røres sammen.
Tilsæt æg, sukker, bagepulver, mel og margarine (kan både være smeltet og afkølet margarine eller det der fåes på flaske. Jeg bruger flaske margarine) Rør sammen til en fast dej. Lad dejen hæve i 30 min., inden den æltes sammen. Form bollerne og lad dem efterhæve, mens ovnen bliver varm. Pensl med æg. Bages 10 min ved 225 grader alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 6862 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-26 12:40:24 Brugte 5-600 g mel og 1 kniv spids salt og det passede anonym - 2014-01-24 12:42:39 Jo der mangler mel...... hvor meget skal der I ?? mia - 2013-10-28 19:16:00 og salt magler der også :) Allan - 2013-03-26 21:44:34 ingrediensliste: Mangler der ikke mel ???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne