Marineret mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden i 8 stykker lidt på skrå.
Rør olie, soya og sherry sammen og vend mørbradbøfferne i marinaden et par gange inden marinade og bøffer stilles tildækket i køleskab i en time.
Del porrerne på den lange led i 4 dele og derefter på tværs i stykker på ca. 8 cm.
Skær selleristilkene i mindre stykker på skrå.
Svits porrer og selleri i olien og tag dem op på et fad og hold dem varme.
Tør bøfferne af og steg dem i den varme olie - ca. 3 min. på hver side.
Tilsæt chilipeber og hæld marinaden ved og læg låg på og bring retten i kog. Sluk for kogepladen og kog retten færdig ved eftervarmen i yderligere 2-3 minutter.
|
|
Opskriften er vist 28403 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne