Marineret mørbrad

Marineret mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.svinemørbrad
 
 Marinade:
2 spsk.olie
4 spsk.sojasauce
2 spsk.sherry
300 g.porrer
150 g.bladselleri
1 rød chili, skåret i tynde ringe
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Skær mørbraden i 8 stykker lidt på skrå. Rør olie, soya og sherry sammen og vend mørbradbøfferne i marinaden et par gange inden marinade og bøffer stilles tildækket i køleskab i en time. Del porrerne på den lange led i 4 dele og derefter på tværs i stykker på ca. 8 cm. Skær selleristilkene i mindre stykker på skrå. Svits porrer og selleri i olien og tag dem op på et fad og hold dem varme. Tør bøfferne af og steg dem i den varme olie - ca. 3 min. på hver side. Tilsæt chilipeber og hæld marinaden ved og læg låg på og bring retten i kog. Sluk for kogepladen og kog retten færdig ved eftervarmen i yderligere 2-3 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 28400 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu