Tyrkiske lammekarbonader
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet blandes med franskbrødskrumme. Løget hakkes fint og røres i kødet sammen med de øvrige ingredienser.
Formes til 6 karbonader der steges på panden i margarine ca. 5 min på hver side. Serveres med Kartofler eller risblanding med krydderier samt grøn salat. |
|
Opskriften er vist 13305 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne