Tyrkiske lammekarbonader

Tyrkiske lammekarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fårefars
3 spsk.fintsmuldret franskbrødskrumme
1 lilleløg
1 fedpresset hvidløg
1 æg
1 spsk.hakket persille
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
20 g.margarine til stegning
 
Opskrift:
Kødet blandes med franskbrødskrumme. Løget hakkes fint og røres i kødet sammen med de øvrige ingredienser.

Formes til 6 karbonader der steges på panden i margarine ca. 5 min på hver side.

Serveres med Kartofler eller risblanding med krydderier samt grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13305 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu