20 lækre gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : HenrietteBuchvaldt Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæret i det lunkne vand
Hæld ingredienserne i, i skrevet række følge. Rør det igennem på lav styrke i en rørmaskine indtil det er samlet godt sammen og begynder at være en dej, cirka 5 min, sæt op til fuld styrke og lad den ælte den godt igennem i cirka 5 min. Hvis ikke du har rørmaskine skal du sørge for at ælte dejen godt sammen, dejen vil virke meget fedtet, det skal den være, bliv ved med at ælte til dejen kun klistre let fast til hænderne, vask evt hænder undervejs, for at kunne finde dette tidspunkt. Stil dejen til hævning i 30 min ved anvendelse af rørmaskine og 45 min ved æltning. Del dejen i to og tril det til en pølse, skær dejen over i 10 lige store stykker og tril dem til boller, sæt dem på en plade og lad dem efterhæve i 45 min. Tænd ovnen på 200 grader. Pensel evt bollerne med mælk/æg Bag dem i ovnen i 8-10 min Tips: Hvis du har almindelig ovn, kan det være en god ide at stille den første plade oven på komfuret, så de får gavn af varmen fra ovnen, det gør bollerne hæver bedre. Når du smider den første plade ind, stiller du nr to plade oven på ovnen. |
|
Opskriften er vist 11550 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne