Blomkål/rødbede suppe med forårsløg og fennikel
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær grøntsagerne i mindre stykker og svits dem i lidt olie.
Smuldr en grøntsagsbuillion terning ned i gryden og tilsæt vandet. Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og lad det koge i 45 minutter. Blend suppen med en stavblender. |
|
Opskriften er vist 6634 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Stig - 2013-03-31 19:18:44 Det er en lidt mærkelig blanding - blomkål og rødbøder. Og det smager ikke af ret meget, selv om jeg kom lidt ekstra fennikel + oregano og basilikum i. Der mangler et eller andet. Kartofler, hvidløg, løg + noget mere krydderi !!?? Skal ikke spises brændende varm. Skal køle lidt af, inden man spiser suppen. Og så skal man spise brød til - synes jeg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne