Blomkål/rødbede suppe med forårsløg og fennikel

Blomkål/rødbede suppe med forårsløg og fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 blomkålshoved
3 små rødbeder
1 forårsløg
2 spsk.hakket fennikel
 Lidtolie
1 grøntsags bouillonterning
1 l.vand
1 tsk.oregano
1 tsk.basilikum
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær grøntsagerne i mindre stykker og svits dem i lidt olie.
Smuldr en grøntsagsbuillion terning ned i gryden og tilsæt vandet.
Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber.
Læg låg på gryden og lad det koge i 45 minutter.
Blend suppen med en stavblender.





karakterer:
Opskriften er vist 6634 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-31 19:18:44
Det er en lidt mærkelig blanding - blomkål og rødbøder. Og det smager ikke af ret meget, selv om jeg kom lidt ekstra fennikel + oregano og basilikum i. Der mangler et eller andet. Kartofler, hvidløg, løg + noget mere krydderi !!?? Skal ikke spises brændende varm. Skal køle lidt af, inden man spiser suppen. Og så skal man spise brød til - synes jeg.