Lottes fedtfattige guacamole
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lotte F Indsendt : Red : |
Fotograf: Lotte F |
|
Pil kødet ud af avocadoerne og kom det ned i en blender/stavblender.
Knus hvidløgene eller hak dem fint og kom dem ved avocadoerne. Blend avocado og hvidløg til en ensartet masse. Kom Skyr ved og blend igen. Smag til med salt og peber. Tips: Tip: Guacamolen holder lidt længere på den friske grønne farve, hvis man kommer stenene fra avocadoerne ned i skålen med den færdige guacamole. |
|
Opskriften er vist 46439 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne