Lækre Kaj kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Sofie Harrits Nielsen Indsendt : |
|
|
*Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
*pisk æg og sukker luftig *bland de tørre ingredienser i skiftevis med mælken *fordel dejen i 12 muffinsforme *bages i 12 min Cremen: *bland alle ingredienserne til den er blød og cremet *stil Cremen overdækket i køleskabet *smør cremen på bundene og sæt dem på køl *overtræk de lyserøde toppe med den farvet marcipan *varm en skarp kniv op under varmt vand, skær et snit og vip kniven lidt op og ned så munden åbner sig * afslut kaj kagen med to små tyk glasur prikker til øjne hvor på der duttes smeltet chokolade på. Tips: spring ud i det, det er ikke så svært og de ser og smager fantastisk :) en opvarmet kniv hjælper generelt til arbejdet med frørene. held og lykke |
|
Opskriften er vist 16071 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne