Jomfruhummerhaler bisque
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Anders Krogstrup Indsendt : Red : |
|
|
Pil halerne, men gem skallerne.
Hummerfond: De pillede skaller, kløer etc. skal bankes med en kødhammer eller lignende, så frigiver de mest smag. i en gryde tilsættes olivenolie. Tag en tsk med paprika. Dette ristes i olien. Tilføj så skallerne, og rist det sammen. Der tilføjes et løg, og 3 dl. hvidvin, 1dl vand. Dette koges og reduceres, så det dækker halvdelen af skallerne. Smag til med cognac. Sauce: I en anden gryde hælder du de finthakkede skalotteløg i sammen med hakket hvidløg, som steger i et minut i olie eller smør. Hvidvinen tilføjes, og koges op indtil alkoholen er fordampet (ca 2 min). Der tilføjes fløde. Indholdet smages nu til med chili. Hummerhalerne skal først steges af i lidt olie helt til sidst. De tilføjes resten af sauce sammen med den hummerfond, som du har lavet af skallerne. Skallerne er naturligvis siet fra, og de ender med en kraftig brun fond. Til sidst tilføjer du persillen, og parmesanosten. Det er et garanteret hit ved gæsterne! Velbekomme |
|
Opskriften er vist 7850 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne