Bos Perleløg suppe
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Bo Karlsen Indsendt : Red : |
|
|
Blendt indholdet af dåsen med flået tomater og rengør og skær blad selleri i små stykker.
Herefter skal kødet svitses i en gryde. Når kødet er færdig fylder i alt i gryden. Lad rettet småsimre i min. 15 min. men den må gerne stå noget længere (ca. 30 min). Tips: Tag evt. et stykke brød til retten. Jeg kan også anbefale og snitte gulerødder i retten. |
|
Opskriften er vist 4200 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne