Risret a la Nordafrika
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Chubba Indsendt : Red : |
|
|
Ris og røde linser koges efter anvisningen.
En pande varmes godt op og der tilsættes 1 spsk Olie Kødet brunes Gulerødder, løg og bladselleri skæres i fine små max 1x1 cm stykker Og kommes på den varme pande når kødet næsten er brunet. Det svitses med indtil det begynder at tage farve. Krydderblanding af kanel, karry og spidskommen blandes. Peberfrugterne skæres i små tern og tilsættes – kort efter tilsættes krydderblandingen. Efter et par minutter tilsættes et par spsk af risvandet. Og Dette får lov at simre i endnu et par min. De hakkede tomater, sambal oelek, oregano og basilikum tilsættes og det koger 4-5 minutter. Smag til med salt og evt ekstra krydderblanding. Til sidst tilsættes ris og linser og retten koger op i et par min. Tips: Retten kan evt tilsættes en dåse baked beans og/eller 1 lille håndfuld rosiner |
|
Opskriften er vist 4160 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne