Fastelavnsboller med nutellacream
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Natalismor Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes og gæren opløses i. de øvrige ting puttes i, og dejen æltes godt.
Hæve ca. 15 min, tildækket. Dejen deles i 2 lige store dele, og rulles ud i firkanter (30x30), som deles i 16 lige store dele. Anbring 1 tsk remonce på hvert af stykke og dejstykket lukkes godt sammen, og anbringes på en bageplade med bagepapir, med lukningen ned af. Hæve ca. 5 min. Tryk hul i bollerne med tommelfingeren, og fyld derefter kagecreme der er blandet op med nutella i (plejer at bruge 200 g nutella, men det er efter smag). Hæve 20 min, tildækket Pensles med æg. Bages ved 220 grader C. i 10-20 min, på midterste rille. Efter afkøling pyntes bollerne med glasur. Tips: Remoncen kan godt undværes, i stedet pyttes fyldet med kagecreme og nutella i. derefter rulles de til boller og pyntes med glasur |
|
Opskriften er vist 10405 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-02-16 19:19:59 Kagecremen skal vel laves efter anvisningen på pakken? så husk mælken *S* |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne