Bønnesuppe, ny
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Fryseegnet : Ja Indsendt af : fragtrup Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i tern. Skyl bønner og majs rigtig godt under den kolde hane. Svits det hele i lidt olie sammen med karry, chili og oregano (så fremtræder smagen bedre) i en suppegryde i ca 3-4 min.
Peberfrugten skæres i grove tern. Tilsæt de øvrige ingredienser og dæk det med vandet. Du holder lige øje med det, indtil det koger, så skruer du ned på lavt blus, lægger låg på og lader det simre i en time. Når det er færdig, tager du fyldet fra og blender det og putter det i suppen igen. voula. en god næringsfuld influenzaforebyggende suppe Tips: Du kan evt. tilsætte lidt kogt kyllingestrimler, skinke eller andet hvis du synes, men først når den er blendet. |
|
Opskriften er vist 4568 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne