Kreolerpande

Kreolerpande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kreolerpande, billede 4 Kreolerpande, billede 1 Kreolerpande, billede 2 Kreolerpande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.svinemørbrad
 smør
 
125 g.tynd, krydret fingerpølse
200 g.pickles
1 smuldret bouillonterning
1 rød peberfrugt
3 dl.piskefløde
1 tsk.tørret timian
1 tsk.groftkværnet sort peber
 
Opskrift:
Fjern sener og hinder fra mørbraden og skær kødet i tykke skiver. Vend dem i mel, brun dem på en pande i smørret ad et par gange og flyt dem over i en gryde.

Skær pølsen i skiver og læg den i gryden sammen med strimlet peberfrugt, bouillonterning og pickles.

Spæd op med piskefløde ad nogle gange og lad gryden småsnurre i ca. 15 min. Smag til med krydderier.

Serveres med Flutes eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 31802 gange,
og udskrevet 417 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-07 20:11:01
Ville tro det er noget lige som Chorizo.

  -   2011-11-14 17:01:14
Er der nogen, der kan fortælle mig hvad en fingerpølse er?

  -   2011-11-05 14:32:04
Af pølse har vi brugt en scorisio