Grovboller (fedtfattige)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt. Tilsæt derefter melen lidt efter lidt.
Sæt dejen til hævning i køleskabet i mindst 2 timer ( den er rigtig god hvis den har stået natten over). Derefter bruges der en ske så dejen ligges som en klat på bagepladen. Bollerne bages ved ca. 200 grader, omkring 20-25 min (Sådan de har fået lidt farve) Tips: Rigtig gode til pølsehorn, pizzasnegle eller til madpakken. |
|
Opskriften er vist 4446 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-04 20:38:02 Der er et eller andet HELT galt med denne opskrift. Følger man anvisningen, får man suppe. Der skal slet ikke så meget vand i. Per - 2013-02-16 19:18:01 Fuldkornsmel, hvilken slags?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne