Poulet á la Dan
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : Clawie90 Indsendt : |
|
|
Tag fileten og skær evt. sener og fedt af (evt. blodplettet hvis de er der). Vend den pæne side op ad og skær 2-3 riller i. Heri kommes et presset hvidløg. (Pres gerne flere hvis der enten ikke er nok eller hvis du elsket hvidløg). Herefter strøes der paprika, karry, chilipulver, salt og peber over, og steges på panden ca 3. minutter på hver side ved lidt over middel varme.
Tips: Serveres bedst med kogte ris, knorr's cabaret sauce og grillet blomkål og broccoli |
|
Opskriften er vist 2584 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne