Kims kalkungryde
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Kim Haurum Kristensen Indsendt : |
Fotograf: Kim Haurum Kristensen |
|
hak løget og svits det i olie/margarine.
Tilsæt kalkunkødet og brun det.
Tilsæt krydderierne og tilsæt tomatpuré og fløde.
Til sidst kommes den hakkede peberfrugt i. retten småkoger i 10-15 min.
smages til med salt og peber. Tilbehør: Ris, pasta eller salat |
|
Opskriften er vist 17359 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne