Æbler med smuldredej og marcipan

Æbler med smuldredej og marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æbler skåret i både
200 g.revet marcipan
 
 Dej:
125 g.hvedemel
125 g.smør
50 g.sukker
2 tsk.kanel
 
Opskrift:
De tynde æblebåde lægges i et smurt ildfast fad og drysses med kanel.

Marcipanen rives og fordeles over æblerne.

Dejen smuldres sammen i en skål og smuldres ud over æblerne med marcipan.

Bages i varmluftovn ved 200 grader C. i ca. 30 minutter til dejen er gylden.

Server med cremefraiche eller is.





karakterer:
Opskriften er vist 73522 gange,
og udskrevet 1384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-13 12:41:50
Første gang jeg prøvede den blev den al for hård og tør, men smagen var der og creme fraise kan rede meget... Nu har jeg prøvet ren varmluftovn uden nogen ekstravarme i bunden, men efter et kvarter så den allerede hård ud. En masse hårde knolde med skorpe og ikke særlig meget sammensmeltet. Går ud fra at det er det, der er hele ideen i det, at den er sammensmeltet og ikke fire engrædienser der ligger hver for sig =/ er noget skuffet over den og har skruet ned til 16o grader varmluft.