Æbler med smuldredej og marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
De tynde æblebåde lægges i et smurt ildfast fad og drysses med kanel.
Marcipanen rives og fordeles over æblerne. Dejen smuldres sammen i en skål og smuldres ud over æblerne med marcipan. Bages i varmluftovn ved 200 grader C. i ca. 30 minutter til dejen er gylden. Server med cremefraiche eller is. |
|
Opskriften er vist 73471 gange,
og udskrevet 1384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Aalborg - 2015-10-13 12:41:50 Første gang jeg prøvede den blev den al for hård og tør, men smagen var der og creme fraise kan rede meget... Nu har jeg prøvet ren varmluftovn uden nogen ekstravarme i bunden, men efter et kvarter så den allerede hård ud. En masse hårde knolde med skorpe og ikke særlig meget sammensmeltet. Går ud fra at det er det, der er hele ideen i det, at den er sammensmeltet og ikke fire engrædienser der ligger hver for sig =/ er noget skuffet over den og har skruet ned til 16o grader varmluft. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne