Kartoffel-gulerods-mos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ved ikke Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skær kartofler og gulerødder ud i tern.
Kog ud og hæld derefter næsten alt kogevandet fra.
Pisk til lind masse, tilsæt olie og juster med mælk.
Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 11961 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym pige på 10 år - 2014-01-16 18:34:15 Ok men ret nem at lave savner udfordring |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne