Kødsauce 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rens og snit løg og hvidløg.
Svits dem klare og gyldne i rapsolie og tag dem af.
Steg kødet 500 g af gangen og tag det af når det har fået stegeskorpe.
Steg tomatpuré og de hakkede flåede tomater af. Tilsæt så resten af ingredienserne og smag til sidst til med salt og peber.
Serveres sammen med kartoffelmos, ris eller pasta.
|
|
Opskriften er vist 4920 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne