Brik (Breek) Tunesisk turnover
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Nej Indsendt af : ALMIK Indsendt : Red : |
|
|
Jeg har altid brugt forårsrulledej. Det er egentlig nemt, men kræver lidt tid at tø op.
Et styk dej til et styk ovennævnte ingredienser. Bliver dejen for tør kan man dække den i et vådt viskestykke i et øjeblik. Mens olien varmes (skal være på højt, så lægger man tun, salt og peber samt citronsaft i den ene hjørne af den firkantet dej. derefter lidt persille og en hel æggeblomme. Dejen foldes til en trekant og smides forsigtigt på panden med olie i 30 sekunder. Derefter venter i 10 sekunder og lægges på tallerken med sugende køkkenrulle for overskydende olie. Serveres med tabasco, citron og evt. salt. Tips: Æggeblomme skal ikke have mange sekunder, så den skal være blød, eller smilende. Det kan sagtens gå galt, da dejen er så blød, og derfor nem til at gå hul i, men prøve igen og igen, så bliver man mester. Dejen kan købes hos asiatisk købmand. fillodej findes i eks. Føtex, men vil anbefale forårsrulledej. |
|
Opskriften er vist 6834 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne