Osso buco i ovn 02

Osso buco i ovn 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.okseskank
 Kraftben
300 g.gulerødder
3-4 porrer
500 g.champignon
10 fedhvidløg
3-4 laurbærblade
10 peberkorn
3 dl.hvidvin
1 øl
 Evt. lidt bouillon
 Salt
 Peber
 olie
 
Opskrift:
Skær et par snit i de yderste kanter af kødet, så det ikke buler under stegningen. Krydr med salt og peber. Skræl gulerødder, rens porrer og champignon. Skær gulerødder og porrer i skiver. Del champignon i kvarte eller halve afhængig af størrelsen. Skær hvidløg i mindre stykker.

Opvarm olien på en pande. Brun kødet godt på begge sider. Tag det op. Svits grøntsagerne

Kom kød, kraftben, grøntsager, laurbærblade og peberkorn over i en stegeso og tilsæt øl, vin og evt bouillon. Kødet og grøntsager skal lige være dækkede.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader 4-5 timer. Servér retten fra fadet med hasselbagte kartofler.

Tips:

Hvis man kan lide marven fra kraftben og osso buco, skal det fjernes efter 1-2 timer, så det ikke koger helt ud i retten.





karakterer:
Opskriften er vist 11814 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu