Osso buco i ovn 02
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skær et par snit i de yderste kanter af kødet, så det ikke buler under stegningen. Krydr med salt og peber. Skræl gulerødder, rens porrer og champignon. Skær gulerødder og porrer i skiver. Del champignon i kvarte eller halve afhængig af størrelsen. Skær hvidløg i mindre stykker.
Opvarm olien på en pande. Brun kødet godt på begge sider. Tag det op. Svits grøntsagerne Kom kød, kraftben, grøntsager, laurbærblade og peberkorn over i en stegeso og tilsæt øl, vin og evt bouillon. Kødet og grøntsager skal lige være dækkede. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader 4-5 timer. Servér retten fra fadet med hasselbagte kartofler. Tips: Hvis man kan lide marven fra kraftben og osso buco, skal det fjernes efter 1-2 timer, så det ikke koger helt ud i retten. |
|
Opskriften er vist 11814 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne