Porresuppe med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Dutti78 Indsendt : Red : |
|
|
porrerne skæres i kvarte og i tynde skiver. Disse svitses i smørret.
Grøntsagsbouillonen hældes ved og det koges op i ca. 5-10 min. Pikantosten tilsættes og når den er smeltet tilsættes fløden. Suppen skal nu have et opkog og er derefter klar til servering. Tips: De ristede bacon serveres som tilbehør ved siden af og skal ikke tilsættes suppen inden servering. |
|
Opskriften er vist 24259 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne