Grillstegt mørbrad med frisk koriander
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds mørbraden og smør den ind i fiskesovs og knust hvidløg (Nahm plah). Lad den trække i ca. ti min. Rist klisterisene på en meget varm pande eller wok til de er gyldne. Stød dem herefter groft i en morter. Rist sesamfrøene til olien trækker ud. Hak korianderblade, mynteblade og vårløg og bland dem sammen i en kop.
Grill mørbraden i ca. 5 min på hver side. Skær det grillede kød ud i meget tynde skiver (brug en skarp kniv!) Del skiverne i to hvis de er store. Tilsæt fiskesovs, citron/lime saft, korianderblade, mynteblade, vårløg og den stødte, ristede klisterris samt sesamfrøene. Tilsæt til sidst den stødte, tørre chili og bland det hele godt sammen. Hvis retten virker for tør tilsættes yderligere fiskesovs og citronsaft i forholdet 1:1 Tilbehør: Dampet Klisterris eller Jasminris |
|
Opskriften er vist 17147 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne