Flyttebøf
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : EsbenKania Indsendt : |
|
|
Start med at trille små boller af farsen, derefter svøb dem i bacon.
Drys dem på den ene side med salt, peber og paprika. Start en dyb pande med noget fedt. Steg bollerne i ca 2 min på hver side med salt, peber og paprika. Lig dem i et smurt, ovnfastfad. Svits løg, tilføj bacon i strimler, og 2 tsk paprika lad det små koge lidt. Derefter tilføj hakket tomater, lad det små koge lidt. Så en ½ liter mælk eller fløde. Jævnes med mel og iskold vand ( mel i et lukket glas først, iskold vand derefter, omrystes indtil ingen klumber forkommer ) hæles roligt i under omrøring, mens det koger. Smages til med salt. derefter hældes sovesen i det ovnfastefad, og sættes i ovnen, i ca 45 minutter. Pasta klagøres til den rette tid. |
|
Opskriften er vist 4620 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne