Skipperlabskovs med bacon

Skipperlabskovs med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Rosengaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksebov/kalvebov i tern
600 g.bacon i tern(kan undværes)
2-3 løg
5 dl.bouillon
5 laurbærblade
10 Peberkorn, sorte
1000 g.kartofler
 salt
 
 Tilbehør:
 rugbrød
 smør
 rødbeder
 purløg
 evt.Engelsk sauce
 
Opskrift:
Skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem.

Svits baconen og tag det op. Svits kødet i fedtet, uden at det bruner. Tilsæt løg og svits dem med, til de er klare. Tilsæt salt, laurbærblade og bouillon. Skum af og læg låg på gryden. Lad kødet småkoge ca. 1 time.

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Hæld dem i gryden og spæd evt. med bouillon, så kartoflerne lige er dækket. Lad retten simre til kartoflerne begynder at koge ud.
Rør først da forsigtigt rundt.

Smag til med salt, når kartoflerne har jævnet retten. Til sidst kommer baconen i.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skipperlabskovs

karakterer:
Opskriften er vist 19470 gange,
og udskrevet 453 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu