Skipperlabskovs med bacon
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Rosengaard Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem.
Svits baconen og tag det op. Svits kødet i fedtet, uden at det bruner. Tilsæt løg og svits dem med, til de er klare. Tilsæt salt, laurbærblade og bouillon. Skum af og læg låg på gryden. Lad kødet småkoge ca. 1 time. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Hæld dem i gryden og spæd evt. med bouillon, så kartoflerne lige er dækket. Lad retten simre til kartoflerne begynder at koge ud. Rør først da forsigtigt rundt. Smag til med salt, når kartoflerne har jævnet retten. Til sidst kommer baconen i. |
|
Opskriften er vist 19470 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne