Stjerneskud klassiker
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Rist brødet på en brødrister. Panér to af fiskene og steg dem på en pande. Kog de andre to i lidt hvidvin i en gryde eller mikroovn til de er møre men ikke overkogte. Drys med salt og peber. Rør dressingen sammen og smag den til. Lav sovsen.
Når brødet er kølet let af, smøres det med lidt smør. Der lægges et salatblad på og fiskene lægges ved siden af hinanden. Hæld dressingen over. Pynt med masser af rejer og krebsehaler. Hæld sovsen over. Rul en skive laks sammen og læg den på toppen sammen med en citronbåd og pynt en tsk. kaviar. |
|
Opskriften er vist 14578 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer miliam - 2013-06-12 07:24:01 Nemt hurtigt og lækkert :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne