Mørbrad i svøb med tomatsause
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : TommyP2 Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Tomater og løg skæres i tern, blændes med hvidløg, fløde og basilikum. Kommes i en gryde og koges ind ved svag varme til ønsket konsistens. 1 - 1½ time. Smages til med sal og peber. Mørbraden afpudses og barderes med bacon. Der hældes olivenolie i et ovnfast fad, som forvarmes i ovnen ved 200 gr. Mørbraden steges i ca. 20 min. ved 200 gr. Tips: Serveres med kogte kartofler og evt. blomkål, broccoli eller anden grøntsag. |
|
Opskriften er vist 3751 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne