Ovnbagte rodfrugter/grøntsager med hvidløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Dory Indsendt : Red : |
|
|
Pensl fadet med olien.
Skræl og skær kartofler, pastinak, persillerod og gulerødder i tern. Max 2x1 cm tykkelse. Gulerødder skæres tyndere, da de er længere tid om at blive gennemstegt. Peberfrugten vaskes og fjerner kerner. Hvorefter den skæres i strimler. Løget skrælles og skæres i store tern. Squashen vaskes og skæres i tern. Alle rodfrugter/grøntsager lægges i fadet. Alle de små fede hvidløg pilles og skæres ud groft (eller fint hvis man ikke er til større stykker hvidløg) og drysses over. Det hele pensles med olivenolie og blandes godt rundt. Krydres med salt og friskkværnet peber, blandes, og krydres igen. Bages i ovnen ved 200 grader varmluft med staniol over. Rodfrugterne skal have ialt 60 minutter. Når der er gået 35 minutter, skrælles æblet og skæres i små både og lægges i fadet. Tomaterne vaskes og skæres i små både. Tips: Tips. Afhængig af din ovn, er det en idé at tage staniol af de sidste 10-15 min og sætte ovnen på grill, så de får lidt farve. |
|
Opskriften er vist 15405 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer pia oesten - 2013-02-02 09:37:37 For 'sytten' dog hvor var det bare godt det her,elsker den ret ,kom lidt flere krydderurter i da min have bugner af dem lige nu ,dejligt med hvidloeg mumsssss Dory - 2013-01-21 16:48:51 Tomaterne skal også lægges i fadet sammen med æblet :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne