Mazarinmuffins med Stevia
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anna K. Indsendt : Red : |
|
|
En god muffin til dem der har skåret ned på fedt og sukker, men stadig har en sød tand.
Mandler og marcipan blendes grundigt i flere minutter. Chokoladen tilsættes og blendes med i ca. 10 sek. Blandingen hældes i en røreskål sammen med resten af ingredienserne, og det hele røres let sammen. Spray 12 muffinsforme med bagespray og fordel dejen heri. Bages ved 200 grader i 15 min. Tips: Brug gerne ren Stevia, det smager bedst. Har du ren Stevia pulver så er det meget sødt. Jeg har kun tilsat 1/3 tsk. ren Stevia i denne portion. |
|
Opskriften er vist 4868 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne