Hermanns kernerugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mikkeldyb Indsendt : |
Fotograf: mikkeldyb |
|
hæld 5 dl vand i en skål, og derefter den våde surdej. Hvis man ikke har surdej, kan man bruge gær. Tilsæt salt og olie. Tilsæt hvedemel, og rugmel og rør det sammen. Herefter putter du dejen op i bageform, og flader dejen ud med en ske. Dejen skal ca være 1 til 1.5 cm fra bageformens top. Prik en masse huller i dejen, og lad den hæve på en lun radiator tildækket, ca 2 timer. herefter pensler du brødet med olie, og bager det ved varmluftovn 1 time ved 180 grader på nederste hylde.
|
|
Opskriften er vist 15406 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Susie A, Anker - 2018-02-02 15:51:15 Det er nemt at gå til men.... her i huset bliver nybagt rugbrød spist hurtigt så det er db portion hver gang. ;-) Vicky - 2015-06-20 11:01:11 Godt med kerner og ser rigtig lækkert ud. Men jeg synes, at det har en besk efter bismag. anonym - 2013-05-22 17:21:04 Hej Karina en halv pakke gær skal man bruge:-) karina - 2013-04-18 11:24:55 hej hvor meget gær skal man bruge anonym - 2013-03-16 11:39:09 der står ikke hvormeget gær der skal bruges i stedt for surdej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne