Hermanns kernerugbrød

Hermanns kernerugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mikkeldyb

Indsendt :     
Hermanns kernerugbrød, billede 4 Hermanns kernerugbrød, billede 1 Hermanns kernerugbrød, billede 2 Hermanns kernerugbrød, billede 3
Fotograf: mikkeldyb  

Ingredienser:
2.5 dl.våd surdej. "gær kan bruges
5 dl.vand
5 dl.sesamfrø
4 dl.hørfrø
3 dl.hvedemel
3 dl.rugmel
1 spsk.salt
3 spsk.olie
 
Opskrift:
hæld 5 dl vand i en skål, og derefter den våde surdej. Hvis man ikke har surdej, kan man bruge gær. Tilsæt salt og olie. Tilsæt hvedemel, og rugmel og rør det sammen. Herefter putter du dejen op i bageform, og flader dejen ud med en ske. Dejen skal ca være 1 til 1.5 cm fra bageformens top. Prik en masse huller i dejen, og lad den hæve på en lun radiator tildækket, ca 2 timer. herefter pensler du brødet med olie, og bager det ved varmluftovn 1 time ved 180 grader på nederste hylde.





karakterer:
Opskriften er vist 15406 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-02 15:51:15
Det er nemt at gå til men.... her i huset bliver nybagt rugbrød spist hurtigt så det er db portion hver gang. ;-)

  -   2015-06-20 11:01:11
Godt med kerner og ser rigtig lækkert ud. Men jeg synes, at det har en besk efter bismag.

  -   2013-05-22 17:21:04
Hej Karina en halv pakke gær skal man bruge:-)

  -   2013-04-18 11:24:55
hej hvor meget gær skal man bruge

  -   2013-03-16 11:39:09
der står ikke hvormeget gær der skal bruges i stedt for surdej