Kalkunsnask
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Skræl og skær alle rodfrugterne i 2 cm tykkelse.
Skær kødet i tern. Læg rodfrugter og kød ned i en stor frysepose. Hæld olie og krydderier ned i posen. Tag fat øverst på posen og snur den nogle gange rundt, så den er lukket til, men der stadig er luft nede i posen. Ryst posen godt så olie og krydderier bliver fordelt på rodfrugter og kød. Hæld posens indhold op i et ildfast fad. Sættes i ovnen en time på 200 grader (almindelig ovn). Tips: Server evt. med tzatziki. |
|
Opskriften er vist 2529 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne