Kalkunsnask

Kalkunsnask, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :     

Ingredienser:
2-3 store gulerødder
2 persillerødder
1 stor pastinak
2 rødbeder
2-300 g.kalkunbryst
 Olie
 Salt
 peber
 hvidløgspulver
 oregano
 paprika
 
Opskrift:
Skræl og skær alle rodfrugterne i 2 cm tykkelse.
Skær kødet i tern.
Læg rodfrugter og kød ned i en stor frysepose.
Hæld olie og krydderier ned i posen.
Tag fat øverst på posen og snur den nogle gange rundt, så den er lukket til, men der stadig er luft nede i posen.
Ryst posen godt så olie og krydderier bliver fordelt på rodfrugter og kød.
Hæld posens indhold op i et ildfast fad.
Sættes i ovnen en time på 200 grader (almindelig ovn).

Tips:

Server evt. med tzatziki.





karakterer:
Opskriften er vist 2525 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu