Råkost med ingefær
Fryseegnet : Nej Indsendt af : vengelbrecht Indsendt : Red : |
|
|
1. Vask grøntsagerne/frugterne og skræl alt efter årstid og ønske de grøntsager du ikke vil spise skrællen på, dog ikke granatæblet
2. Riv alle ingredienser på nær granatæblet. Gulerod og æble rives på den grove side, mens ingefær rives på den fine side. * har du en foodprocessor kan du med fordel bruge den, ellers må du bruge bøfferne. 3. Skær granatæblet midt over, frigør "kernerne" *kan gøres ved at banke hårdt på skallen, rør dem i råkosten. 4. Når du ikke kan få flere af de lækre kerner ud, så pres saften ud i salaten. Hvis man kan lide at der er lidt syre i salaten, kan man rive skallen af en lime/citron og smage til med lidt af saften. Er man til lidt mere crunch end granatæblet kan give, kan man tilføje lidt hakkede nødder Man kan variere den efter smag og hvad man nu lige har, evt. også med hvid/rødkål og nogle lækre store stykker citron. Tips: En råkost behøver ikke være kedelig! Den kan spices op på et hav af måder, og er fantastisk som madpakke, med en hånddelle et kyllingelår eller lignende! |
|
Opskriften er vist 2842 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne