Gammelstorffs svinemørbrad med kaperssauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Urter:
Urterne skæres i julieene og sauteres på en pande og krydres med salt og peber. Svinemørbraden skæres halvt igennem på langs og lægges imellem to stykker plastik og bankes ud, så den er lige tyk over det hele. Halvdelen af urterne deles ud over mørbraden, som derefter bindes op. Brunes af på en pande og steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 25 minutter. Trækker herefter i 15 minutter. Sauce: Creme fraiche koges op og legeres med æggeblommerne. Kapers tilsættes og der smages til med salt og cayennepeber. Pas på med saltet, da kapers er salte i sig selv. Garniture: Kartoflerne vaskes fri for jord og koges møre i saltet vand med løvstikke. Anretning: Kødet befries for snoren og skæres i skiver og resten af urterne serveres til som ekstra garniture. |
|
Opskriften er vist 51506 gange,
og udskrevet 1111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer hesoe - 2012-04-30 19:59:28 Super lækkert og nemt mad. Hele umami-smagen kom bare frem. Inviterer på gæster næste gang. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Suveræn opskrift men tidskrævende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne