Mør og lækker ribbensteg

Mør og lækker ribbensteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :
Mør og lækker ribbensteg, billede 4 Mør og lækker ribbensteg, billede 1 Mør og lækker ribbensteg, billede 2 Mør og lækker ribbensteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.ribbensteg
 Salt
 
Opskrift:
Gnid ribbenstegen ind i salt. (Sørg for at komme godt ned mellem sværene.)
Sæt stegen i en kold ovn.
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn og lad stegen stå derinde i 2 time.
Skær den straks og server den.

Tips:

Jeg er normalt ikke særlig glad for svinekød, men når ribbenstegen bliver lavet på denne måde, har jeg kun et ord: Mums!





karakterer:
Opskriften er vist 30703 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-31 20:16:46
Kom lidt vand ind til stegen da der var ca. 1 time tilbage. Det kan blive til en god sovs.

  -   2015-12-16 19:20:23
Kan ikke laves bedre. HOLD nu op