Mør og lækker ribbensteg
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid ribbenstegen ind i salt. (Sørg for at komme godt ned mellem sværene.)
Sæt stegen i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn og lad stegen stå derinde i 2 time. Skær den straks og server den. Tips: Jeg er normalt ikke særlig glad for svinekød, men når ribbenstegen bliver lavet på denne måde, har jeg kun et ord: Mums! |
|
Opskriften er vist 30703 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2016-01-31 20:16:46 Kom lidt vand ind til stegen da der var ca. 1 time tilbage. Det kan blive til en god sovs. Peter - 2015-12-16 19:20:23 Kan ikke laves bedre. HOLD nu op |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne