Karrysuppe med kartofler og svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Stella Indsendt : Red : |
|
|
Skær porrerne i skiver. Skær gulerødder. selleri og hvidkål i små tern. Svits grøntsagerne i olie i en stor gryde til de dufter og falder lidt sammen. smuldr kødet ned til grøntsagerne og svits det med. tilsæt karry og finthakket hvidløg og svits et øjeblik. tilsæt bouillon så det lidt mere end dækker og kog suppen op. Skræl kartofler, skær dem i tern og kom dem i suppen. Kog suppen i ca. 20 minutter til kartoflerne er møre. Tilsæt hakket persille og smag til med salt, peber og evt. karry.
Server suppen med groft brød. Tips: Alle slags rodfrugter er gode i suppen. |
|
Opskriften er vist 10410 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Stella - 2013-01-15 14:56:08 Virkelig velsmagende suppe. Nem at lave og rigtig god på 2. dagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne