Karrysuppe med kartofler og svinekød

Karrysuppe med kartofler og svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stella

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 porrer
2 gulerødder
200 g.selleri
200 g.hvidkål
1 spsk.olivenolie
400 g.hakket svinekød
2-3 tsk.karry
2 fedhvidløg
20 dl.grøntsagsbouillon
350 g.kartofler
1 bdt.persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær porrerne i skiver. Skær gulerødder. selleri og hvidkål i små tern. Svits grøntsagerne i olie i en stor gryde til de dufter og falder lidt sammen. smuldr kødet ned til grøntsagerne og svits det med. tilsæt karry og finthakket hvidløg og svits et øjeblik. tilsæt bouillon så det lidt mere end dækker og kog suppen op. Skræl kartofler, skær dem i tern og kom dem i suppen. Kog suppen i ca. 20 minutter til kartoflerne er møre. Tilsæt hakket persille og smag til med salt, peber og evt. karry.
Server suppen med groft brød.

Tips:

Alle slags rodfrugter er gode i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 10410 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-15 14:56:08
Virkelig velsmagende suppe. Nem at lave og rigtig god på 2. dagen.