Fedtfattig svensk pølseret, med rodfrugter
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Sara JH Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler (bagekartofler), pastinak eller persillerod og gulerødder skrælles og skæres i grove stykker, og koges herefter. Grønsagerne skal ikke koges ud, men stadig besidde bid.
Løg skrælles og hakkes fint. Pølserne skæres ligeledes i mindre stykker (ca. 1cm). Kom becel på en wok eller i en gryde og lad det smelte. Kom herefter løgene i, svits dem til de er blanke og tilsæt herefter pølserne. Kom tomatpuréen i en anden gryde og svits det. Tilsæt herefter mælken og rør det til en sovs. Kom de kogte grønsager i gryden med tomatpuré og rør sovsen sammen med grønsagerne, uden at mose grønsagerne. Kom creme fraice, løgene og pølserne i gryden med tomatpuré og kartofler og rør det hele sammen. Smag til med salt, peber, soya, oregano eller rosmarin. |
|
Opskriften er vist 6975 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne