Fedtfattig svensk pølseret, med rodfrugter

Fedtfattig svensk pølseret, med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Sara JH

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
580 g.Wienerpølse
830 g.Kartofler
285 g.Pastinak eller persillerod
100 g.Gulerødder
500 g.Løg
20 g.Flydende becel
3 dl.Skummetmælk
100 g.Creme fraiche 9%
20 g.Soya
280 g.Tomatpuré
 salt
 peber
 oregano eller rosmarin
 
Opskrift:
Kartofler (bagekartofler), pastinak eller persillerod og gulerødder skrælles og skæres i grove stykker, og koges herefter. Grønsagerne skal ikke koges ud, men stadig besidde bid.

Løg skrælles og hakkes fint.

Pølserne skæres ligeledes i mindre stykker (ca. 1cm).

Kom becel på en wok eller i en gryde og lad det smelte. Kom herefter løgene i, svits dem til de er blanke og tilsæt herefter pølserne.

Kom tomatpuréen i en anden gryde og svits det. Tilsæt herefter mælken og rør det til en sovs. Kom de kogte grønsager i gryden med tomatpuré og rør sovsen sammen med grønsagerne, uden at mose grønsagerne. Kom creme fraice, løgene og pølserne i gryden med tomatpuré og kartofler og rør det hele sammen.

Smag til med salt, peber, soya, oregano eller rosmarin.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Svensk pølseret (fedtfattig)

karakterer:
Opskriften er vist 6975 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu