Stjerneskud gigant
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Rør dressingen sammen, og smag den til med salt, peber, paprika, ketchup og citron.
Lav sovsen efter brugsanvisningen på bagsiden af brevet, og lad den stå og holde sig varm på svag blus. Panér de 2 fiskefileter i sammenpisket æg og rasp. Drys med salt og peber. Steg dem gyldne. Læg de 2 andre fiskefilet i kogende letsaltet vand. Skrue ned for varmen og tag dem op når de er hvide og møre. Rist brødet på en brødrister, og kom smør på eller rist det let på panden i lidt smør. Anret salatblade og fiskefilet på brødet. Pynt med hummerhaler, rejer, laks, asparges og kaviar. Hæld dressing og sovs over og pynt yderlige med citron, tomatbåde og dild. Tips: Halvér evt smør til sovsen. Det er rigelig med det halve. Er der for meget dressing, kan det anvendes som dip til chips. |
|
Opskriften er vist 11823 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne