Sund Chokoladekage - Sukkerfri og Fedtfattig
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anna K. Indsendt : Red : |
|
|
Kom mandler/valnødder i foodprocessoren og blend dem til det nærmest er nøddemel. Kom derefter dadler i, og blend det igen. Dadlerne kan erstattes med rosiner, men rosinerne vil smage mere igennem. Kom resten af ingredienserne i foodprocessoren og kør dejen til en jævn masse.
Beklæd en rund form med bagepapir, eller sprøjt den med bagespray. Fordel dejen i formen, og bag kagen ved 175 grader i cirka 45 minutter. Tips: Drys evt. med grofthakkede hasselnødder, eller lav en glasur af flormelis, kakao, vand og et nip kaffe. |
|
Opskriften er vist 22039 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2014-11-19 13:25:40 Fantastisk!!! Den smager bedre end normal chokoladekage!!! birthe - 2013-01-30 13:30:55 Jeg syntes det er en super god kage lige som den er, og den holder sig frisk i mange dage Anna K - 2013-01-17 08:35:20 Prøv evt. at halvere mængden af dadler og skummetmælk, og tilsæt 1 tsk bagepulver. Så bliver kagen bedre! Tilsæt også evt 2,5 spsk ren kakao i stedet for 2. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne