Supernemt Irsk sodabroed
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryse egnet Indsendt af : twinmum Indsendt : Red : |
|
|
bland alle de tørre ingredienser sammen, lav en fordybning i midten og hæld det halve af kærnemælken i og ælt lidt, dejen skal være meget blød men ikke klisteret, tilsæt lidt efter lidt kærnemælken mens du ælter(det er ikke sikkert du behøver alt kærnemælken).
Ælt dejen godt igennem på bordet med lidt mel, lav brødet rundt ca- 20cm i diameter og læg det på en smurt bageplade og lad det hæve en halv time, det er vigtigt at brødet ikke hæver længere da det ellers kan synke i midten naar det bager. Broedet bages i forvaemet ovn 220 grader i ca 25-35 min |
|
Opskriften er vist 2704 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne