Fyldt svinemørbrad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gør kartoflerne i stand, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i et ovnfast fad. Drys mel (brug en lille sigte) og krydderier mellem lagene, og hæld til sidst mælken over kartoflerne. Pres kartoflerne let med bagsiden af en ske, sådan at væden når op til øverste lag af kartoffelskiverne. Sæt fadet i en kold ovn, og tænd på 160 grader C. alm. ovn.
Kartoflerne skal stå i ovnen i alt ca. 1½ time. Gør mørbraden i stand ved at fjerne hinder og bimørbrad. Skær en ca. 3 cm dyb revne i mørbraden. Fyld den med marinerede tørrede tomater samt salt og peber. Rens evt. bimørbraden, hak den groft, og bland den med fyldet. Læg mørbraden på sammenføjningen i et lille fad, pak baconskiverne tæt omkring den, og stil fadet i ovnen ved siden af kartoflerne, når de har stegt ca 30 minutter, og det hele steger yderligere 1 time. Hvis den er for bleg, grilles den et par minutter. Sluk ovnen og tag stegen ud. Dæk den med folie, og lad den hvile ca. 15 minutter. Lad kartoflerne stå i den slukkede ovn imens. Kog bønnerne møre i saltet vand, friske bønner nippes først. Skær kødet i tynde skiver på skrå, og server sammen med kartofler og kogte bønner. |
|
Opskriften er vist 148233 gange,
og udskrevet 3316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Sarah - 2010-11-19 11:24:15 hvad skal man bruge de champignoner til? det står ikke i opskriften :-) haha. Elin - 2010-05-16 21:19:50 sødmælk ØH...Ddu må da vist være en fejl ??? marianne - 2005-01-01 01:01:01 mørbraden er rigtig god også dagen efter på rugbrød eller til salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne