Bun thit nuon - Ribbenssteg med nudler

Bun thit nuon - Ribbenssteg med nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Minh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Ribbensteg
1 pakkeglasnudler
5 spsk.fiskesovs
3 fedhvidløg
0.5 citron
4 spsk.sukker
1 chili
1 kopvand
4 Gulerødder
 Salat
1 bdt.Mynteblade
1 iceberg salat
1 agurk
 
Opskrift:
Forvarm ovnen 200 grader, det er ikke varmluft. Derefter smører du stegen ind i salt og lidt peber, sæt stegen på en bredepande og hæld to kopper vand i bredepanden. Stegen skal ca. have en 1½ time.

Derefter kan man begynde på sovsen. Sukker, chili og hvidløg hamres sammen, fx med en morder. Derefter tilsættes vandet og fiskesovsen. Tilsidst kommer der citron i, rør det hele omhyggeligt da hvis du spilder på dig selv kommer du til at lugte. Sovsen er færdig når alt sukkeret er oplyst. Man må gerne smage til. Sovsen skal have en sød, sur og stærk smag.

Når der er tyve minutter igen, før stegen er færdig, begynder man at koge nudlerne. Vandet skal op i kog, og derefter tilsættes der lidt olie, og så kommer nudlerne i. De skal ca. have 10 minutter. Imens kan man skrælle gulerødderne og rive dem. Derefter skæres salaten i tynde strimler, og agurken skæres ud i tern. Myntebladene skal pilles fra stilken. Derefter kommer det hele over i en skål.

Når nudlerne er færdige, kommes de over i en si/sigte og kom noget kold vand ud over dem.

Når ribbenstegen er færdig, skæres den ud i tern.

Anretningen er så nudler, hvor svinestykkerne kommer udover, tilsidst kommer salaten og sovsen udover det hele.

Begynd

Tips:

Man kan komme gulerødder i sovsen, dette får gulerødderne til at smage lidt ekstra. Man kan også komme peanuts udover sin ret.





karakterer:
Opskriften er vist 5944 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu