Chokoladekage med glasur/pistacienødder
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Fryseegnet : kan fryse Indsendt af : sanne Indsendt : Red : |
|
|
tænder ovnen på 180 grader.
første finder du mel, sukke, bagepulver og kakao og blander det godt sammen. tilsæt så mælk, æg og bløde smør, smør skal være i små stykker og rør det godt sammen med en håndpisker indtil det så eneste ud. Så kom chokoladeknapper i og bland sammen med en dejskraber. smør en springform (20 cm ca.) kom chokolademassen på i springform. kom kagen i ovn, i ca. 45 min. Nå den er færdigt lad den koldt lidt af ind du kom glasur på sammen med pistacienødder uden salt som er skån i små stykker. Sådan laver du glasuren. første kom du det varme vand på i en lille skål, så kom man flormelis lidt af gang ind til den er okay tyk. |
|
Opskriften er vist 5122 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne