Chokoladekage med glasur/pistacienødder

Chokoladekage med glasur/pistacienødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : kan fryse

Indsendt af : sanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
200 g.sukker
2 tsk.Bagepulver
2 tsk.Vaniljesukker
2 dl.Kakao
50 g.chokoladeknapper
2 dl.Mælk
2 æg
200 g.bløde smør
 
 Pynt:
100 g.Flormelis
1 spsk.Varmt vand
50 g.pistacienødder uden salt
 
Opskrift:
tænder ovnen på 180 grader.

første finder du mel, sukke, bagepulver og kakao og blander det godt sammen.

tilsæt så mælk, æg og bløde smør, smør skal være i små stykker og rør det godt sammen med en håndpisker indtil det så eneste ud. Så kom chokoladeknapper i og bland sammen med en dejskraber.

smør en springform (20 cm ca.) kom chokolademassen på i springform.
kom kagen i ovn, i ca. 45 min. Nå den er færdigt lad den koldt lidt af ind du kom glasur på sammen med pistacienødder uden salt som er skån i små stykker.

Sådan laver du glasuren.

første kom du det varme vand på i en lille skål, så kom man flormelis lidt af gang ind til den er okay tyk.






karakterer:
Opskriften er vist 5110 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu