Spaghetti med cherrytomatsauce og cremefine
Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Kog spaghetti som anvist på posen.
Svits løg i olie til de er klare. Tilsæt presset hvidløg og halve cherrytomater og lad det simre ca. 5 min. Tilsæt Cremefine og lad det koge op. Smag til med salt og peber. Vend saucen med den kogte spaghetti og drys med revet parmesanost og masser af friske basilikumblade ved servering. |
|
Opskriften er vist 1965 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne