Spaghetti med cherrytomatsauce og cremefine

Spaghetti med cherrytomatsauce og cremefine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.spaghetti
1 løg i tern
2 spsk.olie
2 fedhvidløg
400 g.cherrytomater i halve
2.5 dl.Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
1 bdt.frisk basilikum
100 g.parmesanost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kog spaghetti som anvist på posen.

Svits løg i olie til de er klare. Tilsæt presset hvidløg og halve cherrytomater og lad det simre ca. 5 min.

Tilsæt Cremefine og lad det koge op. Smag til med salt og peber. Vend saucen med den kogte spaghetti og drys med revet parmesanost og masser af friske basilikumblade ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 1965 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu